Over ons

Over ons

01

Interieurs op maat

Verrassend maatwerk, dat is wat we willen leveren. Verrassend in vorm, verrassend in prijs, verrassend in samenwerking. En of dat lukt? Vraagt u naar onze referenties in uw eigen branche. Dat zijn onze ambassadeurs.

Als specialist in maatwerkinterieurs beschikken wij over ontwerpers, werkvoorbereiders, productiemedewerkers, plaatsingsteams en adviseurs. Ieder in zijn of haar vakgebied draagt graag zijn of haar steen bij om elk project tot een goede afronding te brengen. Een tevreden klant daar gaat het ons om!

Al tientallen jaren mogen wij voor vele klanten de inrichting van werk- en winkelomgeving verzorgen. Van flexibele werkplekken, (receptie-)balies, lockerkasten, Pantry’s en garderobes tot displays, vitrines en complete museuminrichting en winkelinrichting. Steeds draait het om inrichten van ruimtes: inspirerend en duurzaam.

Wij nodigen u graag uit in onze studio waar wij voorbeelden van materiaalgebruik en stalen tonen. Materialen als massief hout, fineer, hpl, gemelamineerd spaanplaat of mdf, glas, kunststof, (imitatie) beton, stof, (imitatie) leer, metaal, et cetera: te veel om op te noemen.

1

02

Onze Concepten

3D Beton

Meubilair In Beton Met Ongekende Vormvrijheid

Nieuwe Generatie Kantoor

Kantoor van de Toekomst

03

Onze Partners

Ahrend

Creating Office Lifestyles

Gispen

Slim, Circulair en Modulair